• Etusivu
  • Tositarinat
  • Asiantuntijat
  • Tukijat
  • UKK

Olin 16-vuotias ja oli kesäloma ja omasta halusta halusin kokeilla kannabista. Polttelin siitä hetkestä eteenpäin silloin tällöin viihdekäyttönä kannabista. Kesäloman jälkeen aloitin opiskelun ammattikoulussa ja niinä aikoina kaveriporukka muuttu ja tutustuin kavereihin jotka poltteli monesti viikossa ja polttelusta tuli mulle nopeesti jokapäivästä. En sanoisi et olin riippuvainen vaan ennemminki niinku pieni poika joka rakastaa karkkia ja himoitsee sitä!
Koulussa oli terveydenhoitajalla noussut epäilys että poltan kannabista koska takistani oli noussut kannabiksen haju ja hän laitto mulle lähetteen seulaan ja jäin siellä kannabiksesta kiinni, olin kerennyt poltella 5 kuukautta päivittäin. Tämä tarkoitti joka viikko uusia seuloja ja koska THC näkyy niin pitkään virtsassa tuli seuloista aina positiivinen mikä tarkoitti enemmän ongelmia. Mut leimattii narkiks ja alempiarvosemmaks, vaikka tein niinku he pyysivät, lopetin polttelun täysin.
Kannabiksen lopettaminen ei ollut millään lailla ongelma hetiku päätin että lopetan mä lopetin. Kaikki se paha mikä mun päälle laitettii teki musta välinpitämättömän ja siirryin alkoholiin ja vahvempii huumeisiin koska mihinkään hoitoon mua ei ohjattu pelkkä syrjäyttäminen osu mun kohdalle. Tänäpäivänä en enään käytä mitään mutta tätä taakse muistellessa voin sanoo että suomen huumepolitiikka on aivan päin ###### toivon tähän muutosta en pelkästään kannabiksen kanssa vaan muittenkin huumeiden. Me tarvitaan parempi hoitoonohjaus ja ihmisille pitää antaa oikeeta tietoa päihteistä ja kertoa myös mitä hyvää sekä pahaa ihmiset on kokenu niistä!

NoName