• Etusivu
  • Tositarinat
  • Asiantuntijat
  • Tukijat
  • UKK

Kokeilin kannabista ensimmäisen kerran hyvin nuorena, samoihin aikoihin kun ensimmäiset alkoholikokeilut tulivat kuvioihin. Sitten menikin useampi vuosi, seuraavan kerran täysi-ikäisyyden partaalla muutamia kokeiluja.

Alkoholia on täysi-ikäisenä tullut käytettyä enemmän ja vähemmän mutta omasta mielestä tätäkin kuitenkin vastuullisesti. Pari vuotta sitten kannabis alkoi kaveripiirissäni yleistymään ja nykyään monet frendit käyttävät sitä säännöllisesti, minä tähän porukkaan mukaan lukien.

Nyt 24-vuotiaana oma kannabiksenkäyttöni on lisääntynyt viime vuosina huomattavasti muttei ole johtanut muihin aineisiin mitä olisi ollut mahdollista kokeilla. En sano ettenkö joskus tulisi joitain psykedeelisiä aineita kokeilemaan sillä olen utelias ja haluaisin joskus hyvässä ajassa ja paikassa nähdä miten esimerkiksi psilosybiinisienet vaikuttavat. Käytän kannabista viikottain, välillä jopa päivittäin ja siinä ohella teen 5 päivää töitä viikossa eikä tämä ole saliharrastukseenkaan vaikuttanut, päinvastoin joskus alkoholin ja krapulan takia on reenit jääneet välistä ja töihin on saattanut mennä bileillan jälkeen vähän puolikuntoisena.. Töihin en koskaan mene päihtyneen.

Oma perheeni ja lähipiiri tietää käytöstäni ja he eivät syrji minua sen takia, mutta ennakkoluuloihin törmää usein muualla.

Käytän kannabista vaporisaattorin avulla mikä on terveellisimpiä tapoja tätä käyttää ja siksi, koska se on mielestäni parempi vaihtoehto alkoholille johon Suomessa kuolee vuosittain ihan liian moni ja omassa perheessäni on myös ollut alkoholismia. Kun olen vaikutuksen alaisena, pystyn huolehtimaan itsestäni, en aja autoa ja usein ystäväpiirin kesken tulee pelailtua tai tehtyä jotain porukalla. Lajikkeesta riippuen ruokahalu kasvaa ja musiikki kuulostaa hyvältä, uni tulee paremmin ja välillä sitä nukkuu todella sikeästi.

Uskon laillistamisen sekä lääkinnällisen käytön olevan maassamme tulevaisuutta ja monien vanhuksien pillerikasa voitaisiin korvata jollain luonnollisella.

Tahtoisin jonain päivänä rikkoa omien isovanhempieni ennakkoluulot ja tarjota heille laillisesti kannabista kipuihin ja uniongelmiin lääkkeiden sijaan joihin heillä menee kuussa tolkuton määrä rahaa.

-JJ-