• Etusivu
  • Tositarinat
  • Asiantuntijat
  • Tukijat
  • UKK

Olen käyttänyt kannabista päivittäin lähes 4 vuotta. Ensimmäistä kertaa poltin alaikäisenä kaverin ehdotuksesta. Siitä eteenpäin, vähän alle vuosi ja hupikäyttö 1-2 kertaa viikossa, vaihtui päivittäiskäyttöön.

”Se on lailla kielletty et sä voi polttaa pajaa” jne. Kuulin tämän kaltaisia lauseita tutuilta usein. Meni välit muutaman kaverin kanssa, vain sen takia että saivat tietää minun kannabiksen käytöstä. En ollut vihainen kenellekään, oletin vain että he eivät tiedä mistä puhuvat. Kaikki 2,5 vuotta lukiossa koin ahdistusta, koska ainoat puheenaiheet koululaisten kanssa oli minun päihdekäyttö. Toki se oli minun syytäni edes mainita asia ”kermaperse”koulussa. Voi ymmärtääkin heitä, repustani tuli usein vahva tunnistettava tuoksu. Tältä olisi voitu välttyä, jos kannabiksesta ei luotaisi niin kielteistä kuvaa tietämättömien kansalaisten pikku päihin.

Kannabis on ollut suurin positiivinen vaikuttaja elämässäni. Se saa minut kehittämään itseäni haluamaani suuntaan. Matikka onnistuu kannabiksen ansiosta hienon helposti. Urheilusta tulee kymmenen kertaa hauskempaa. Pystyn kaikkiin asioihin selvinpäin ihan yhtä hyvin. Jos joskus ei ole fiilistä tehdä mitään kannabis luo fiiliksen siihen. Kannabiksen ansiosta en koe stressiä milloinkaan, tämä antaa mahdollisuuden nauttia jokaisesta päivästä. Joku sanoisi, että olen vain vastuuton nuori pajapää. Mutta saan tehtyä paljon enemmän verrattuna ikätovereihin. Luen kirjoja, opiskelen yliopistoon, käyn töissä.

Noista muutamasta pointista toivottavasti riittää saamaan edes yhden ihmisen miettimään suhdettaan kannabikseen uudelleen. Kyllä se on päihde, mutta jos on rationaalinen henkilö, siitä ei ole haittaa. Ihan kuin alkoholinkin kohdalla.

-NeitiCasino-