• Etusivu
  • Tositarinat
  • Asiantuntijat
  • Tukijat
  • UKK

Minulla on harvinainen geenivirhe, joka aiheuttaa virheasentoja, jotka ilmenee kipuina ja jäykkyytenä lihaksissa ja nivelissä. Minulla ei ole päivää, jolloin en söisi kolmiolääkkeitä särkyihin, mutta kannabis on vähentänyt niiden tarvetta merkittävästi.

Särkylääkkeet joita syön, aiheuttavat vaikeaa ummetusta suurempia määriä syödessä ja on ollut todella hyvä, kun määriä on pystynyt edes vähän vähentämään. Myös joka viikkoisessa fysioterapiassa pystyy keskittymään paremmin kuntoutumisen, eikä ainaiseen lihasten hieromiseen, jos olen edellisenä päivänä käyttänyt kannabista.

Se tarkoittaa siis sitä etten ole todella jumissa terapian aikana. Lääkärin määräämät lääkkeet eivät rentouta lähellekään yhtä hyvin, ne vielä väsyttävät paljon ja tekevät minusta täysin toimintakyvyttömän vaikutusaikanaan. Lihasrelaksantit myös kuivattavat silmiä ja suuta todella paljon, joka tekee olosta jo muutenkin epämukavan. Kannabista ottaessa tulee vain hetkeksi hölmö olo, joka ei täysin ole edes negatiivista nykyisessä hektisessä maailmassa. 

Reseptillä minulla ei ole kannabista, koska sen saaminen on todella vaikeaa ja kannabista määräävät lääkäritkin on pistetty viime aikoina ahtaalle.

-Taittunut Ruohonkorsi-