• Etusivu
  • Tositarinat
  • Asiantuntijat
  • Tukijat
  • UKK

Paljon on kerrottavaa nykyisestä päihdelaista.

Päihteet alko mua kiinnostaa tasan silloin kun yläasteelle saapui huumevalistuksen poliisit; absurdissa esityksessä ei ollut mitään logiikkaa ja tämä herätti minussa mielenkiinnon, heti kotiin päästyäni avasin internetin ja huomasin paljonko meille valehdeltiin. Etsin itse tietoa ja piakkoin päädyin kokeilemaan eri päihdeaineita. Ne eivät olleetkaan niin kovin vaarallisia kuten on kerrottu ja tämä ilmiö jossa valtio ja poliisi on sinulle valehdellut ei lisännyt minussa yhtään sitä halua että haluaisin olla mukana tällaisessa toiminnassa ja auttoi osaltaan hakemaan seuraa samankaltaisten ihmisten parista.

20-vuotiaana kärsin äitini poismenemisestä (syöpä) erittäin pahasti; masennus, ahdistus, en uskaltanut mm, mennä kauppaan ja ostamaan ruokaa, näivetyin pahasti.

Eräs TK-lääkäri (mukava iranilainen) antoi minulle PKV-reseptit ahdistuksen hoitoon ja auttoivat pahimman yli; uskalsin käydä kaupassa mutta ruoka edelleen ei uponnut. Tein päätöksen; käyn Amsterdamissa kokeilemassa laillisesti kannabista lisäisikö se ruokahalua. Perille päästyäni huomasin että kyllä vain ja kohti takaisin Suomea.

Tässä vaiheessa minulla oli Lahden päämielenterveystoimistossa käynnit ja silloinen ylilääkäri kysyi olenko koskaan kokeillut kannabista. Koska kyseinen kannabiksen kokeilun tapahtui laillisesti hollannissa uskalsin kertoa polttaneeni siellä kannabista ruokahalun lisäämiseksi jotta en näivettyisi masennuksen ja ahdistuksen takia täysin pois (painoin varmaan n.50kg).

Tästä helvetti alkoi; ylilääkäri avasi dramaattisesti suunsa ja totesi että joudun psykoosiin 5 vuoden päästä ja välittömästi poisti minulle määrätyt ahdistus ja masennuslääkkeet seinään. Jäin toisin sanottuna totaaliseen kuseen.

Nuoren 20-vuotiaan ahdistunut ja masentunut mieli ei tässä vaiheessa keksinyt muuta ratkaisuja kuin etsiä itse käsiini lääkkeet joilla saan masennusta ja ahdistusta vähennettyä ja löysin sen netistä; opiumunikkoa teemuodossa ja tästä huonosta ratkaisusta alkoi lähes 8 vuotta pitkä päihdeongelma, pahimmillaan sen ollessani olin ns. menetetty tapaus monien mielestä.

Isoimman kiitoksen päihdeongelmasta pääsemiseksi annan kannabikselle. Minulla oli luvattu jo korvaushoito jonosta ohi periaatteella mutta kävin itseni kanssa tästä kovaa keskustelua; haluanko saattohoitoon?

Tuumasin jos vielä kerran repäsin ja katson mihin se veisi. Kasvatin todella ison läjän kannabista itselleni ja sain kun sainkin kannabiksen poltolla opiaattien vierotusoireet kuriin ja opiaattien vähennys ja lopettaminen onnistui.

Kiitos kannabikselle minulla on nyt työpaikka, lapsi, vaimo, auto, perhe, veronmaksukykyä mutta koira puuttuu.